Puzzel Balpen

Deze leuke puzzel balpen bestaat uit een balpen met een doolhofspel in de houder. In het doolhof zitten 2 zilverkleurige balletjes. De balpen is 15 cm lang. Deze balpen is zeer geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. We kunnen de balpen eventueel voor u bedrukken met uw logo vanaf 250 stuks. U kunt de balpen ook zonder opdruk bestellen in een kleine oplage van 150 stuks. Binnen uw bestelling mag u dan verschillende kleuren bestellen.

BESTELLEN: U kunt onder de artikelafbeelding het gewenste aantal invullen en uw eventuele drukwensen. De actuele prijzen verschijnen dan vanzelf. Op deze manier kunt u ook uw eigen offerte aanmaken.

DRUKPROEF: Indien wij uw logo en/of tekst moeten aanbrengen op dit artikel dan zenden wij u altijd vooraf een digitale drukproef per email. Nadat u de proef heeft goedgekeurd gaan wij uw logo aanbrengen.

BETALING: Nadat wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u een factuur per email. Deze kunt u door middel van een bankoverschijving voldoen. In uitzonderlijke gevallen vragen wij een betaling vooraf. Wij nemen dan altijd eerst contact met u op.

Verzendkosten:

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Puzzel Balpen
Puzzel Balpen
0.23

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

12 + elf =

cadeau Spotter
Logo